Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppleris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En god efterrätt nu när det finns svenska goda äpplen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och risgryn,låt koka i 15 min. Skala och dela äpplena i bitar och lägg dem i riset med socker och kanel.
  2. Låt det koka långsamt tills ris och äpplen är mjuka. Smaksätt med citronsaften. Häll upp i en skål strö över lite socker och låt svalna.
  3. Servera med mjölk eller gräddmjölk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.