Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amarulaglass

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Gott till Potjie mango cake.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, florsocker, likör och vaniljsocker över varmt vattenbad tills det börjar tjockna. Ta bort skålen från värmen och ställ i kallt vattenbad. Vispa massan tills den känns helt kall.
  2. Vispa grädden och sedan äggvitorna i seperata skålar. Vänd ner grädde och matyoghurt i äggulemassan och sedan äggvitan. Häll smeten i en skål och ställ in i frysen minst 6 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.