Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananasgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad rätt på fläskkött och ananas. OBS! Lägg till tid för marinering av köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar och lägg dem i en skål. Blanda ananasspadet med sojan och häll över köttet. Täck med plastfolie och ställ in det i kylen till nästa dag.
  2. Häll av marinaden och bryn köttet i en stekpanna. Lägg över det i en gryta. Krydda med svartpeppar, ingefära och kajennpeppar. Häll över marinaden samt grädden. Låt sjuda under lock ca 10 min. Smaka av, skär ananasskivorna i bitar och lägg ner i grytan och låt koka med sista minuterna.
  3. Servera med kokt ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.