Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anisstjärnor

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Julkakor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, florsocker och anis i en matberedare eller på bakbordet. Arbeta in äggula och margarin.
  2. Låt vila i kylskåp 1 timme. Värm ugnen till 225°.
  3. Kavla ut degen till 3-4 mm tjocklek. Tag ut stjärnor med hjälp av mått.
  4. Lägg på bakpappersklädda plåtar. Grädda anisstjärnorna mitt i ugnen ca 5 minuter. Låt svalna på galler.
  5. Rör samman flor med jordgubbsmak och vatten och bred över kakorna. Strö på dekorationspärl. Förvara i burk med tätslutande lock.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.