Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anjo Thaikycklingsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Man tager vad man haver...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn ihop: Kyckling, lök, vitlök, morötter, ingefära och kryddor med olja i stekpanna tills kycklingen fått lite färg.
  2. Koka under tiden upp vatten med buljong-tärningar och fond.
  3. Häll över kyckling och övrigt i det uppkokta vattnet och låt puttra ca 10-15 min på svag värme.
  4. Tillsätt sist: Bambuskotten och saften från limefrukten.
  5. Eventuellt kan man ha i lite, Sambal oelek.
  6. Man kan också välja till/välja bort olika grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.