Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovistoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En överraskade krispig och smakrik toast serveras till den saftiga laxen och salladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Vinägrett: Blanda senap och vinäger. Vispa i oljan droppvis till en tjock dressing. Salta, peppra och späd med vatten om det behövs.
  3. Ansjovistoast: Halvera brödet. Lägg dem på plåt. Fördela ingredienserna över.
  4. Salta och peppra laxen. Grilla den med skinnsidan nedåt i het grillpanna ca 1 min till fin färg. Lägg över laxen på plåten med toasten. Efterstek i ugnen 7-10 min. Ta ut laxen och låt toasten stå tills den fått vacker färg.
  5. Servering: Fördela potatisen på 4 tallrikar. Därefter tomater, avokado och lök. Ställ ett romansalladsblad vid sidan. Fyll på med bönor, spenat, ägghalvor och dressing.
  6. Lägg på varm lax och toast allra sist. Servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.