Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsingryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här grytan lagar min man då och då - den brukar variera i styrka efter dagsformen och den har nog aldrig varit nedskriven som recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor och stek i olja i en stekpanna. Lägg över i en gryta Blanda créme fraiche och vatten. Tvätta apelsinen noga och riv skalet av ungefär halva apelsinen och blanda med créme fraichen. Tillsätt sambal oelek och övriga kryddor efter behag. Koka upp. Tillsätt sedan skivad apelsin och jordnötter och värm upp alltsammans. Smaka av och krydda eventuellt lite mer
  2. Brukar smaka gott till jasminris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.