Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinkotletter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Apelsin och rosmarin tillsammans med fläskkotletter är en fin kombination. Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop grädde, mjöl, buljongtärning, rosmarin, soja och apelsinsaft i en traktörpanna. Låt koka upp under vispning och sedan koka 3 minuter. Skala apelsinen och skär den i bitar. Stek kotletterna i smör 3 minuter på var sida i stekpanna. Salta och peppra. Lägg ner kotletterna och apelsinbitarna i såsen. Låt det koka upp. Garnera ev ,med apelsinskal (använd isåfall potatis skalaren) Servera med potatisklyftor och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Wiola 28 februari 2009

    Gott, lite annolunda smak på vanlig fläskkotlett ,blev lite festligare, utesluter nog mjölet nästa gång blev lite stabbigt, men något jag kommer att göra igen,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.