Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gluten och laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka kycklingen fri från ben. Smält sockret till ljus karamell i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt vinägern försiktigt. Låt koka upp. Häll i buljongen och puttra samman. Lägg ner smålökarna och vispa ner crème fraichen.
  2. Låt såsen koka ihop till en simmig konsistens. Tillsätt kycklingköttet, smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja och servera tillsammans med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.