Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananbrownies

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Brownies med choklad och banan! Mums! Denna bakas i en liten långpanna. Till normalstor långpanna (35x40 cm) görs dubbelsats.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°C. Lägg bakplåtspapper i en liten långpanna, ca 20 x 30 cm. Mosa bananerna. Rosta ev. nötterna i en torr het stekpanna. Blanda smör eller margarin, socker och chokladen bruten i bitar i en kastrull. Värm upp på svag värme under omrörning tills chokladen smält. Ta kastrullen från värmen. Blanda i bananer, nötter och söndervispade ägg och rör om tills allt är blandat. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och kakao och rör till en jämn smet. Bred ut smeten i pannan. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter. Låt kallna i pannan. Skär kakan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.