- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Den är läcker, enkel att göra och går att förbereda!
Instruktioner
- Vispa ihop ägg, vispgrädde. socker och vaniljsocker. Smöra och sockra små ugnsfasta formar.
Skär till brödbitarna så att de passar i formarna. Skiva bananerna och lägg ett lager i formarna. Lägg på en brödskiva och häll på lite äggstanning. Fortsätt med ett lager bananer, bröd och äggstanning.
Fyll en ugnsfast form med ca 3 cm vatten och ställ i formarna. Grädda mitt i ugnen i 200° ca 30 min.
- Gör kolasåsen medan puddingarna gräddas. Låt vispgrädde, sirap och smör puttra i en kastrull under omrörning i ca 10 min. Såsen ska bli gyllen brun.
Servera puddingen avsvalnad med ljummen kolasås. Servera puddingen i formarna eller skär försiktigt runt kanterna och vänd upp formarna på tallrikar.
Publicerat den
14 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar