Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bennys Lappkojs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jättegod lappkojs enkel att laga har inte ätit det sen jag gick i skolan en rätt jag helt glömde bort .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagning: Skala potatisen, skär i stora bitar och koka mjuk. Låt ånga av. Ansa purjolöken och skölj bort jord och grus. Skiva 1 dm av det vita tunt. Hacka persiljan. Pressa, mosa eller stöt potatisen. Värm mjölken med smöret och rör ner i potatismoset. Smaka av med salt och peppar. Snåla inte. Gräv ut salta biten ur burken och luckra upp köttet med en gaffel. Blanda ner det i moset. Ta inte med spadet från burken. Vänd ner purjostrimlet och den hackade persiljan. Värm försiktigt och servera.
  2. Hitta råvaran: Salta biten är kokt rimmat nötkött på burk. Finns bland de andra konserverna i snabbköpet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.