- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Jättegod lappkojs enkel att laga har inte ätit det sen jag gick i skolan en rätt jag helt glömde bort .
Instruktioner
- Tillagning:
Skala potatisen, skär i stora bitar och koka mjuk. Låt ånga av.
Ansa purjolöken och skölj bort jord och grus.
Skiva 1 dm av det vita tunt. Hacka persiljan.
Pressa, mosa eller stöt potatisen. Värm mjölken med smöret och rör ner i potatismoset. Smaka av med salt och peppar. Snåla inte.
Gräv ut salta biten ur burken och luckra upp köttet med en gaffel. Blanda ner det i moset. Ta inte med spadet från burken. Vänd ner purjostrimlet och den hackade persiljan.
Värm försiktigt och servera.
- Hitta råvaran:
Salta biten är kokt rimmat nötkött på burk. Finns bland de andra konserverna i snabbköpet.
Publicerat den
24 juni 2008
Skriv kommentar