Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Huvudrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta t. ex gnocci, till 3-4 personer enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
  2. Skär kycklingfiléerna i små kuber. Salta lätt. Marinera i Tigersås i ca 1 timme. Tag upp kycklingen och spara såsen.
  3. Strimla paprikan, skär löken i grova bitar. Ansa och dela svampen. Dela broccolin i små buketter. Dela ev. minimajsen. Woka sedan kycklingen i olja i het wok. Tag upp kycklingen och woka sedan grönsakerna. Lägg tillbaks kycklingen tillsammans med pastan i woken. Rör om, smaka av med salt, samt häll i marinaden som kycklingen låg i.
  4. Servera med Aioli och currysås. Se separata recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.