Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Räkna med strykande åtgång!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en långpanna.
  2. Vispa ägg och socker. Blanda ihop alla kakingredienser och vänd ner i smeten.
  3. Grädda ca 20-25 minuter. Obs! Låt kakan kallna i långpannan.
  4. Blanda ihop ingredienserna till smörkrämen och bred ut på den kalla kakan. Frys kakan i en ½ timme.
  5. Smält blockchoklad och kokosfett i vattenbad. Bred ut chokladen jämt över den frusna kakan
  6. Tips! Skär denna långpannekaka i lagom stora kakor i n n a n chokladen stelnat så spricker den inte!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mirre2 7 juni 2011

    Jätte goda kaka har gjort den flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.