Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blandsvamppaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En paj som är enkel att göra och smakar delikat. Passar både till en enkel familjemiddag som till fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl med kesella och tryck ut i en pajform, förgrädda i ca 10 minuter.
  2. Förväll svampen, fräs baconet, blanda tillsammans med övriga ingredienser och krydda med aningens vitpeppar. Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet och grädda tills anrättningen antagit en jämnbrun färg, ca 20 minuter.
  3. Går säkert att utesluta bacon om man är vegetarian.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.