Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Boerewors

 
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Sydafrikansk korv som gärna serveras med majsgröt och en tomat- och löksås. Den är ett måste när vi grillar på somrarna - för den blir absolut godast när den grillas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconen i små tärningar och blanda med färsen. Blanda samman alla kryddorna och blanda noggrant ner dem i färsen, lite i taget. Tillsätt ättiksprit. Låt stå kallt 1 timme. Blanda om och stoppa korvskinnen.
  2. Sås: hacka lök och tomater och låt dem puttra tillsammans tills allt är mjukt. krydda med chilisås. oregano/basilika, salt och peppar. Tillsätt bananen mot slutet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.