Dekorativa buffébröd med både en klick ost och grönsaker i. Baka gärna muffinsen i god tid, frys in och värm försiktigt vid servering.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och mjöla en muffinsplåt där hålen rymmer cirka 1 1/2 dl. Eller smörj och mjöla muffinsformar av aluminium. Koka broccolin snabbt i lättsaltat vatten. Skala löken och skär den i klyftor.
- Blanda ihop de torra ingredienserna.
- Vispa äggen pösigt. Vispa i vatten, yoghurt och olja. Tillsätt de torra ingredienserna i äggsmeten.
- Fördela smeten i formarna, men fyll dem inte ända upp. Gör en liten grop i varje muffins med hjälp av en fuktig sked. Lägg i en liten klick färskost, stick ner lökklyftor och en broccolibukett i varje.
- Grädda i mitten av ugnen cirka 25 minuter.
Servera muffinsen nygräddade eller frys in dem.
Publicerat den
23 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar