Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesardipp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Caesardipp är jättegott trots få ingredienser. Den passar bra till både chips- och grönsaksdipp. Receptet är inspirerat av OLWs dippsås "caesardipp" som inte längre tillverkas.

Ingredienser

Instruktioner

Finriv osten och blanda med gräddfil. Använd med fördel lättkvarg för en nyttigare dippsås. Smaksätt med pressade vitlöksklyftor och grovmalen svartpeppar. Späd ev med lite vatten om du använt kvarg. Låt gärna stå en stund i kylskåp innan servering.

Kommentarer (1)

  • Johannajou 9 augusti 2011

    hej. kan man använda yoghurt istället för gräddfil?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.