Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cassataparfait

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Cassata är italiensk glass med torkade eller kanderande frukter och nötter. Gott även som parfait. Så gott, så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulorna hårt med florsockret. Vispa grädden, tills den är lite hårdare än filmjölk i konsistens.
  2. Hacka körsbären och blanda i de vispade äggulorna. Blanda grädden i äggblandningen och rör ner körsbär, vinbär, choklad och mandel.
  3. Frys i 5-6 timmar i en rund form.
  4. Ta ut parfaiten och låt den tina i kylskåp i ca 15 minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.