Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Charliemagnum

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fick detta serverat hos min knasiga värmländska kusin. Trodde först hon var galen men oj vad gott det blev..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilen i skivor. Salta och peppra. Stek dom i en stekpanna. Gör iordning champinjonsåsen. Antigen egen eller "påssås" Gör sedan bearneisesåsen. Samma gäller där som champinjonsåsen.
  2. Tag en ugnsfast form. Lägg Champinjonsåsen i botten. Lägg i fläskfilen. Slå sedan på bearneisesåsen.
  3. Ställ in formen i ugnen på 200 grader 10-15 min
  4. Servera med klyftpotatis och en sallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.