Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvrepotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små delikatesspotatis blandad med bl.a. chèvre, turkisk yoghurt och honung. Så gott till exempelvis lamm eller fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen.
  2. Smula osten och blanda med yoghurten. Smaksätt med honung, salt och peppar.
  3. Dela potatisen i bitar och vänd ner i ostsåsen. Strö över persilja.
  4. Så gott - till lamm, fläskfilé eller vad man vill ha till. Ät och njut!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.