Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott tillbehör till grillat...på buffébordet....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°.
  2. Tvätta och skär potatisen i cm-tjocka stavar eller klyftor.
  3. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och vänd i olja.
  4. Stek i ugn 225° ca 10 minuter.
  5. Skär paprikan i strimlor och skala vitlöksklyftorna. Ta ut plåten, vänd potatisen, lägg på paprikan och vitlöken. Stek ytterligare ca 5 minuter.
  6. Skiva chilin och strö skivorna över potatisen, vänd allt och låt plåten stå i ugnen ytterligare 5 minuter.
  7. Ta ut potatisen, strö över paprika pulver och salt. Lägg klyftorna i en form och servera.

Kommentarer (1)

  • popik 5 januari 2010

    Mmm, detta är alldeles i min smak. Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.