Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilipotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Gott till viltkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och klyfta ca 500-600 gram potatis. Lägg dem i bunke och slå på lagom med olivolja, 2 tsk sambal olek, och lagom med salt.
  2. Blanda runt potatisen så att den blir dränkt i olivolja och chili. Lägg sedan allt i en ugnsfast form och sätt in ungen på 200 grader tills allt är mjukt. ÄT.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.