Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliskinka

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En krämig och lättgjord gratäng som lätt slinker ner i allas magar.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset. Häll riset i en ugnsfast form. Skiva kasslern tunt. Lägg den omlott på riset. Vispa grädden så den blir lite fluffigare. Tillsätt chilisås..den ska få en härlig röd/orange färg. salta och peppra. Täck kasslern med såsen. Gratinera i ugnen på 225*C i ca 15min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.