Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipskyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott! :-) Jag gillar inte majonäs, så det brukar jag ta ytterst lite av eller ibland utesluta helt. Men det blir jättegott ändå!

Ingredienser

Instruktioner

Dela och rensa den grillade kycklingen. Lägg kycklingbitarna i botten på en ugnsfast form. Skär purjon i bitar och lägg över kycklingen. Vispa grädden, blanda med majonnäs och mango chutney. Strö över rikligt med riven ost. Ställ in i mitten i 225 o varm ugn i ca 30 min. Lägg på chips innan serveringen. Servera med jasmineris, en god sallad och vitlöksbröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lindis1977 9 november 2007

    Jag brukar försteka kycklingfilé i bitar och använda, det blir precis lika bra! Denna rätt brukar uppskattas av gamla och unga! Supergott tycker vi!!!

  • cajo13 21 juli 2008

    Vad glad jag är att jag hittade receptet här. Har fått det hemma hos mamma och pappa och bett om receptet minst 10 gånger - hittar det tyvärr aldrig när jag skall laga maten. Nu behöver jag aldrig mer hålla reda på det. Toppenbjudrätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.