Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chockladtoppar

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Jätte smarriga. Prisbelönt 1984.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ungstemp: 175 C, varmluft: 160 C
  2. Blanda socker, matfett och de båda mjölsorterna. Rulla degen till små bollar och lägg på smord plåt eller bakplåtspapper.
  3. Gör en liten fördjupning i kakans mitt. Grädda mitt i ugnen, ca 10 minuter. Låt kakorna kallna på plåten.
  4. Smällt blockchokladen i vattenbad. Fyll fördjupningen i kakan med den smälta chokladen. Låt dem stelna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.