Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladess

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Receptet kommer från konditori Wittamer i Bryssel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Temperera smöret, det ska vara mycket mjukt. Sikta mjöl och kakao på ett papper. Vispa smöret luftigt med florsocker och salt med elvisp.
  2. Tillsätt äggvitorna och därefter, utan att röra för mycket, mjölet och kakaon.
  3. Sätt ugnen på 180° och lägg degen i spritspåse. Spritsa upp små ess, ca 5 cm långa på bakplåtspapper (kontrollväg dem att de väger ca 10 g per styck). Grädda 10–12 minuter mitt i ugnen och låt dem svalna. Pudra över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.