Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkokosrutor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Super kombination enligt mina smaklökar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och farin pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Vänd ner i smeten tillsammans med margarinet. Bred ut smeten i smord och sockrad långpanna, 30x40 cm, och grädda chokladkokosrutorna i nedre delen av ugnen i 200° i ca 20 minuter.
  2. Blanda samman samtliga ingredienser till täcket i en gryta och sjud under under vispning till en krämig smet. Bred smeten över chokladbottnen och grädda chokladkokosrutorna i ytterligare 10 minuter. Låt svalna. Skär i rutor. Dofta eventuellt över lite florsocker vid serveringen.
  3. Chokladkokosrutorna går bra att frysa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.