Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsnurror

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Kakor med nötter och kakao.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Mät upp alla torra ingredienser i matberedaren. Skär matfettet i tärningar ovanpå. Kör så kort tid som möjligt till en smidig massa.
  3. Lägg hälften av degen i plastfolie i kylskåpet. Smaksätt den andra hälften med kakao och hackade nötter. Lägg också den på kylning i en timme.
  4. Kavla ut degarna lika stora och 3 mm tjocka. Lägg chokladdegen på den ljusa och rulla ihop varsamt till en rulle. Kyl den om den känns kladdig skär den kalla rullen i ½ cm tjocka skivor och lägg på en plåt. Grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.