Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choko-Kokosstjärnor

 
  • Serverar: 80 portioner
Skriv ut

Roligt att ha nya sorters kakor till kalasen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner det i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och blanda allt med en elvisp, först på lägsta och därefter på högsta hastigheten till en slät deg. Slå in degen i folie och ställ den i kylskåpet mint 30 min. Kavla ut den på bakbord med mjöl, ta ut stjärnor med hjälp av formar och lägg dem på bakpappersklädd plåt.
  2. Dra över bakplåtspapperet med de färdiggräddade stjärnorna på en kall bakplåt och låt dem svalna. Smält blockchokladen enligt anvisningarna och stänk den på stjärnorna. Strö på kokosflingor.
  3. Över-/undervärme: 180 grader Varmluft: 160 grader Gräddning: ca 14 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.