Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chutneykyckling

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god kycklingrätt där man själv bestämmer hur stark den ska vara genom att välja en styrka på chutneyn som passar en själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader
  2. Ta ev: bort skinnet på kycklinglåret. Gör några snitt i köttet. Lägg kycklinglåren i en eldfast form och pressa över citronsaften.
  3. Rör samman matfettet med curry, senap, mango chutney och peppar. Smaka av med lite peppar. Täck kycklinglåren så noga som möjligt med blandningen.
  4. Ställ formen mitt i ugnen ca: 15 minuter. Häll buljongen bredvid och ställ tillbaka formen i ugnen i ytterligare ca: 15 minuter. Ös kycklinglåren någon gång under tiden.
  5. Bjud kycklinglåren tillsammans med risotto till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • evaldo 23 maj 2008

    Det var enriktigt god kycklingrätt. Lägger in en bild också. Mvh Yngve

  • emmah83 29 mars 2009

    mycket god

  • emmah83 4 augusti 2009

    så god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.