En god kycklingrätt där man själv bestämmer hur stark den ska vara genom att välja en styrka på chutneyn som passar en själv.
Instruktioner
- Ugn: 200 grader
- Ta ev: bort skinnet på kycklinglåret. Gör några snitt i köttet. Lägg kycklinglåren i en eldfast form och pressa över citronsaften.
- Rör samman matfettet med curry, senap, mango chutney och peppar. Smaka av med lite peppar. Täck kycklinglåren så noga som möjligt med blandningen.
- Ställ formen mitt i ugnen ca: 15 minuter. Häll buljongen bredvid och ställ tillbaka formen i ugnen i ytterligare ca: 15 minuter. Ös kycklinglåren någon gång under tiden.
- Bjud kycklinglåren tillsammans med risotto till.
Publicerat den
4 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det var enriktigt god kycklingrätt. Lägger in en bild också. Mvh Yngve
mycket god
så god