Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cissi´s banansmulpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

jag hade några bananer i kylskåpet och kände att det var dags att göra något med dem så jag tog vad jag hade i skafferiet och där hittade jag även en liten påse med några Malteser (choklad). Jag krossade dem över bananerna och sen lite smuldeg. Älskar du bananer så testa denna goda paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjölet, sockret och margarinet till en smuldeg.
  2. Skiva bananerna och krossa Maltesers chokladen i bitar.
  3. Lägg bananskivorna i en pajform och strö över potatismjölet och rör om. Strö även över 2 nypor strösocker om du vill ha en lite sötare paj.
  4. Häll på den krossade Malteserchokladen och sen på med smuldegen och ställ in pajen i mitten av ugnen i ca 20 minuter på 225 grader.
  5. Låt svalna något och servera med kall vaniljsås eller glass.

Kommentarer (1)

  • chokladpinglan 14 augusti 2011

    Ska absolut testa detta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.