Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronspätta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Vik spättafiléerna på mitten och lägg dem i ugnsfast form. Krydda fileèrna med salt och peppar.
  2. Smält smöret med olivoljan i en stekpanna och lägg i kryddorna. Pressa citronsaften över. Häll blandningen över fisken och ställ in i ugnen i ca 10 minuter.
  3. Ta ut formen, strö osten över fisken och ställ in i ugnen igen i 10 minuter. Servera till kokt potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.