Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Krämig och god lättlagad gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skiva champinjonerna och hacka löken. Bryn champinjoner och lök i stekpanna med smör alt. olja och hackad vitlök tills det blir mjukt.
  2. Häll i cremé fraiche och grädde i stekpannan. Tillsätt kinesisk soja så grytan får fin färg. Låt puttra ca 5 min.
  3. Skär crabfishstängerna i centimeter stora bitar och ha ner dem i grytan. Låt allt bli varmt.
  4. Servera med pressad potatis alt. ris och en härlig grönsallad.

Kommentarer (1)

  • kernil 15 juni 2009

    Jättegott och enkelt med ingredienser som man för det mesta har hemma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.