Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryaioli

 
  • Serverar: 2-8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Egentligen är det ingen riktigt aioli för det är ingen majonnäs i, men det är lika god för det! Passar till allt grillat, både kött, kycklig, fisk och vegrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda créme fraiche och sweet chilisås. Pressa i vitlöksklyftorna och rör i kryddorna. Smaka av med salt och peppar.
  2. Låt stå i kylen en stund så smakerna "mognar". Servera till kött, kyckling eller fisk. Passar till allt om man gillar curry.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.