Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currypalsternackor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Rysligt goda och enkla palsternackor, goda som de är eller som tillbehör till någon kötträtt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela palsternackorna till lagom stora stavar. Lägg i en ugnsfast form, ringla över olja och krydda med mycket curry och lite salt. Efter tycke och smak. Blanda runt med händerna och se till att alla bitar är täckta med kryddblandningen.
  2. Baka i ugnen, ca 200º, i ca 20 minuter.
  3. Går fint att variera med andra kryddor, byt t.ex. ut curryn mot franska örter. Ljuvligt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.