Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daimglasstårta

 
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jätte god och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor och socker till ett fast skum .Vänd ner mandeln.Täckbotten med en rundel av bakplåtspapper. andvänd en rund slät form med löstagbarkant (viktigt)Häll i smeten och bred ut den. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 min. Låt svalna. Tag kakan ur formen coh drag bort pappret. vispa äggulor och socker pösigt och vit Vispagrädden i en annan skål. Rör ner gräddenmed ägg-smeten och häll i daimkrosset. Lägg tillbaka den kalla den trårtbottnen i formenoch häll smeten över. Lägg på hackad daim. Låt stå i frysen minst 3 timmar och ta fram tårtan 10 min före servering.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.