Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emilias apelsinchutney

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Annorlunda men god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla fänkål och purjolöken. Skala och hacka vitlök och ingefära. Strimla lite chili. Skär äpplet i stora tärningar. Skala och filéa apelsinen.
  2. Fräs allt utom apelsinen i kastrull med olja så de mjuknar lite, cirka 3-4 minuter. Tillsätt apelsinen och vinägern.
  3. Fräs en stund till. Häll upp i en liten skål och riv över apelsinskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.