Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfrestelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt matig macka som gärna kan server med ett glas öl. Köttfärsen behöver man inte bryna i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader
  2. Lägg brödskivorna på plåt med bakplåtspapper. Blanda färsen med äggulor, vispgrädde, salt och peppar. Fördela färsen på brödskivorna. Hacka tomaterna och blanda med skalad och hackad vitlök. Fördela hacket på köttfärsen. Riv osten och strö den över färsen. Ställ in i ugn ca 20 minuter. Strö över salladsblad och servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.