Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikonchutney

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Gott till ostbrickan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka fikonen.
  2. Koka ihop de övriga ingredienserna och tillsätt fikonen. Låt koka till en fast konsistens.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Smulpajen 9 augusti 2008

    Detta var en god chutney! Fast jag tyckte den blev mer som marmelad. Jag gjorde också lite ändringar och tog 1 msk ättika (12%) och 5 msk äppelcidervinäger och 4 msk vatten för att få en bättre konsistens. Satsen räckte till 2 st 2 dl burkar.

  • begeanka 8 oktober 2008

    Gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.