Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskebäcksgryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Även den som är skeptisk till fisk brukar äta med god aptit av den här!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva purjon, fräs den så den blir mjuk och glansig. Bred ut den i botten av en ugnssäker form.
  2. Fördela fisken över löken, salta lätt och strö på rikligt med citronpeppar.
  3. Fräs svampen och strö den över fisken.
  4. Blanda ihop crème fraiche, grädde och senap (du får tjockare sås om du vispar grädden, men det går bra att använda matlagningsgrädde också...), bred såsen över fisken.
  5. Ugn ca 20 min, 225 grader.
  6. Servera med potatis (gärna pressad) och kokta ärtor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.