Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderblomspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En snabb och enkel efterrättspaj, frisk i smaken av citron och ett stänk av fläder. Tänk på att fläderBLOMSsaft och fläderBÄRSsaft inte är riktigt samma sak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och tryck ut den i lämplig pajform.
  2. Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen i en bunke, fyll pajskalet och grädda pajen i 200° ca 30 minuter. Låt den svalna ca 1 timme innan den serveras, så hinner fyllningen stelna.
  3. Servera pajen med färska bär, glass eller en klick iskall grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gonta 2 juli 2008

    Tack för receptet på dena ljuvliga paj som blev väldigt uppskattad av mig och mina gäster.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.