Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädercurd

 
Skriv ut

Kombinera gärna den milt syrliga curden med smakrika ostar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda flädersaft, socker och ägg i en liten kastrull. Ställ kastrullen i en större gryta med sjudande vatten. Sjud under omrörning tills curden tjocknat, ca 3 minuter.
  2. Ta kastrullen åt sidan och vispa i smöret i små bitar. Häll upp curden i en skål. Ställ den i kylen för att stelna. Svalt förvarad håller curden sig ca 1 vecka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.