Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flarnbakelser

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Ett recept som jag fått av min dotter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 175 grader Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt mjölk, sirap, och smör. Rör ihop till en smet.
  2. Klicka ut smeten glest på plåtar, täckt med bakpapper. Grädda mitt i ugn 7-8 minuter tills flarnen fått färg. Låt svalna. Lossa från plåten. Kallnas sen på galler.
  3. Smält blockchokladen. doppa kanterna på flarnen i chokladen. Låt kakorna kallna på smörpapper.
  4. Fyllning: Blanda ner florsocker, vaniljsocker och äggulan. Rör till en jämn smet. Tillsätt kakao och smaksätt med appelsinskal. Lägg ihop två och två med kräm emellan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.