Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flatbread

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Snabbt, gott och lätt.

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp mjölet i en bunke, tillsätt salt. Blanda vatten med olja och häll det i skålen i en stråle under omrörning med en slev/trägaffel. Blanda väl och knåda med händerna några minuter. Täck över skålen med plastfolie/bakduk och låt degen vila i en kvart. Dela degen i åtta lika stora delar, kavla ut var och en med rikligt med mjöl. Värm en torr stekpanna riktigt varm, sänk sedan värmen till mellanvärme och stek bröden på järnet, ett efter ett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.