Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flatbread med ädelost och rödlök

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Salt och sött blir en härlig kombo! Skär brödet i små bitar och servera som tilltugg eller till buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skär rödlöken i tunna skivor, stek löken mjuk och glansig i 1 msk smör i en stekpanna.
  3. Riv ädelosten grovt, blanda med mascarpone och krydda med 2 krm salt.
  4. Rulla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt. Bred på ädelostblandningen. Grädda ca 10 minuter i ugnen.
  5. Halvera vindruvorna och kärna ur dem. Lägg på den stekta löken, vindruvor och halverade valnötter på pizzan.
  6. Grädda ytterligare 5-10 minuter.
  7. Låt svalna innan den skärs i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.