Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönsallad med ruccola och rödlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbsallad på 10-15 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj bönorna och låt rinna av. Skär löken i tunna skivor. Dela tomaterna. Blanda bönor, tomater, sallad och löken i en skål. Blanda i en anna skål, olja, vinäger, alt, socker och peppar. Rör om ordentligt, men tänk på att den inte kommer att blanda sig utan skikta sig snabbt. Pressa vitlöken i oljeblandningen. Häll oljeblandningen över salladen och vänd om. Jag har i detta recept bytt ut ruccolasalladen mot isbergssallad och rödlöken till gul lök, det går också bra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christinaebba 16 april 2010

    allt ok men du har glömt löken!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.