Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad torskfilé med ruccola och pinjenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Torsken kan bytas ut mot sej eller hokifilé. Gärna färsk fisk eller den som är fryst i filébitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rosta pinjenötterna i stekpanna.
  3. Mixa ruccola, de rostade pinjenötterna, osten och olivoljan i en mixer eller med mixerstav.
  4. Dela fisken i lagom stora bitar och stek dem lätt i lite olja. Lägg upp fisken i en ugnsfast form och salta & peppra.
  5. Fördela ruccolaröran över fisken och stek den i ugnen ca 10 minuter.
  6. Servera med fullkornsris eller en bönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • naomit 25 januari 2010

    vad menar du med 50 d pinjenötter?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.