Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fridas goda fullkornspasta med kyckling och pinjenötter

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Tog det jag hade hemma och resultatet blev en väldigt god pastasås. Enkel att göra och inte alltför dyr.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfiléerna i bitar och stek dem i oljan. Krydda kycklingen. Tillsätt pinjenötterna och fräs ytterligare ett par minuter. Tillsätt buljong, matlagningsgrädde, tomater och crème fraiche. Tillsätt eventuellt en klick philadelfiaost för en ännu krämigare sås. Låt puttra ett par minuter och krydda därefter. Blanda den kokta pastan med såsen och servera genast tillsammans med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.