Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kyckling med oliver,fetaost

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och härligt såsig. Det här är en ständigt återkommande kycklingrätt i vårat hem.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg 4 kycklingfileér i form Smula på ett paket fetaost. Rikligt med basilika samt svarta oliver( ca 20-30 st) Häll på 3dl grädde ( vilken fetthalt kan man ju bestämma själv, smaken blir naturligtvis därefter) In i ugn 225 grader ca 30 min. Servera med pasta

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • mariaefors 7 mars 2008

    Superenkel och jättegod maträtt som jag definitivt kommer att göra flera gånger!

  • pia61 8 mars 2008

    Fantastiskt gott och enkelt! Detta kommer jag att laga fler gånger! /PIA

  • nihil 20 april 2008

    Hej! Jag tyckte att den här rätten var väldigt god och otroligt lättlagad. Jag bytte dock ut kycklingen mot quorn fileer. Min kille tyckte att det var det godaste han ätit på länge! Jag kommer självklart att göra denna rätt igen :)

  • Sommarsemester 20 februari 2009

    Gott och alla i familjen tyckte om den.

  • 81sara 11 mars 2009

    Mycket god och lättlagad kycklingrätt! Tack för receptet.

  • littlejohn 23 januari 2010

    Det här var en rätt som passade mig perfekt! Enkel, sköter sig själv och jättegod. Det var nästan så man ville slicka tallriken, jättegott!! Ett stort tack!

  • aQuarius 5 februari 2011

    Jätteenkelt, jättegott! Glömde oliverna, men lade till lite riven ost på toppen. Kryddade kycklingen med vitlökspeppar också. Passar både som bjudrätt och helgmys!

  • euge 29 juli 2012

    Det här receptet var det många år sedan jag lagade det, ska prova göra det igen för att se om det var lika gott som jag minns det .

  • Jollan05 1 oktober 2012

    Bjöd några vänner på den här rätten i lördags då det blev lite av ett spontanbesök. Den blev mycket uppsattad. Gillar dock mycket sås så det blev lite extra grädde. Använde både vanlig och mellan. Mycket enkel att göra och gott blir det=)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.